Sunday, October 07, 2007

Selamat Hari Raya

11 comments:

khairyn said...

Salam lebaran buat Ainin dan keluarga.

:)

blackpurple @ jowopinter said...

Salam Aidil Fitri, Minal Aidzin Wa Faizin. Maaf Zahir & Batin.

Salam Dunia!

Anonymous said...

selamat hari raya aidilfitri! maaf zahir dan aaa... batin? batin takde kot? ahahaha... bergumbira dan bersyukurlah atas kemenangan. macam ahli politik lak cakap camnih. haha... kenang daku dalam sirapmu...
~kangaq

Sastri said...

Selamat Hari Lebaran buat kak Ainin sekeluarga... sas mohon ampun dan maaf jika ada salah dan silap sepanjang kita berblog... semoga berbahagia bersama keluarga di Aidifitri ini... :D

Yang bernama Siti said...

Selamat Hari Raya. Maaf atas segala salah silap dan kekasaran bahasa.

Ainin Naufal said...

Khairyn,
salam lebaran juga untuk anda. Best tak beraya kat Glasgow?

BP,
Keluputanku seng akeh-akeh, yo.

Kangaq,
Selamat hari raya gak utk ko. Maaf untuk segala salah n silap. Mana duit raya aku? ngehehe...

Sastri,
Akak pun camtu gak. Semoga lebaran ini lebih bermakna untuk kita semua.

~LoVeLyZz CoRnErZz~ said...

selamatt hari ryaerr

ayumkay said...

salam lebaran eidulfitri juga utk AN.

selamat balik kmapung dan selamat kembali ke bandar.

berhati2 di jalan raya.

maaf zahir batin. sampai jumpa lagi.

:)

Abang Long said...

Salam hormat wahai Adinda Sifu Ainin. Selamat menyambut hari lebaran bersama keluarga tersayang. Tunggu kedatangan kami...

Ainin Naufal said...

Kak Siti,
sama-samalah. Maafkan segala salah dan silap selama kita bersahabat.

Lovelyzz,
Selamat hari raya juga untuk anda sekeluarga.

Kak Ayu,
Selamat hari raya. keluputanku seng akeh-akeh. doakan kami selamat pergi dan selamat sampai.

Abg Long,
Salam lebaran dari kami sekeluarga. Kami tunggu. tp jgn komplen apa-apa tau. huhu..

khairyn said...

hahaha... beraya di Glasgow sebenarnya lebih meriah dari beraya kat Malaysia kot. Tahun lepas jer habis solat raya terus pi open house dari pagi sampailah malam. Break kejap sebab ada tutorial jer hahahahaha