Tuesday, January 20, 2009

Tag 2009; sebagai entri baharu.

1.Do you think you are hot?

Hot? Bukannya muda lagi nak hot-hot ni. Tak tahulah kalau ada yang kata hot pulak. :P

*

*

2. Upload your favourite picture of you.

*

*
3. Why do you like that picture?
Sebab ini salah satu kegemaran saya. Soto dengan resepi original dan harga pulak tersangat murah. Rasa, not bad lah Kak Bedah! Satu lagi alasan kenapa tampal gambar ni, sebab nak kamu semua terliur. wehkekeke.
*

*
4. When was the last time you ate pizza?
Emm, lamaaa dulu. Pertengahan tahun lepas kot.

*

*
5. The last song you listened to?
Cuba - Faizal Tahir. Sebab lagu ni ada dalam blog ni.
*

*
6. What are you doing right now besides this?
Buat tag ni.

*

*
7. What name would you prefer besides this?
Alamak, Mari kita tengok, siapa yang kena!
1) Melah Melia.
2) Yani-Fairy Kiut
3) Nana Husna
4) Mutmainnah
5) Amran

*
8. Who is no. 1?
Watak utama dalam siri Melah Melia. Ops, sorry!
*

*
9. No. 3 is having relationship with?
Tak. Tapi dia comel.
*

*
10. Say something about no. 5.
Budak nakal! Saya akan jadikan watak ni nakal selalu.
*

*
11. How about no. 4?
Dia suka menulis dan nak jadi penulis. Chaiyok!
*

*
12. Who is no. 2?
Mentee kot. Tapi layak ke jadi mentor ni? :P

3 comments:

Nur in Islam said...

waaa!!! kembang kempis nih! cyaiyokkkk sis! hehehe.. =P

Sastri said...

sib baik kenyang lagi nih... kalau tak pun, takleh gak nak terliur, sebab tengah hilang selera nih... adeh...

Ainin Naufal said...

Yani,
Kembang dah kuncup balik ke? :P


Sastri,
Tak apa, lama-lama nanti selera datang balik punya. hihi.