Tuesday, January 19, 2010

Tajuk Suka Hati

Erm, tahun ini saya bertekad untuk lebih rajin menulis entri baru. Juga bertekad untuk mekap blog lawa-lawa. Hasrat nak mekap blog lawa-lawa sejak lama dulu ada... tapi saya letakkan jauuuuh di sudut hati. Oh, saya pasti ramai yang tak tau blog ni masih pakai format lama. Padahal orang lain dah berkurun drag and drop jer. Haaa... tak percaya? Tak percaya sudah! Eleh, ada la yang gelak guling-guling tu. Itulah hakikatnya. Blog ni masih dengan format lama. Jemu dengan rupa kejadian blog ni? Mana tak jemu, kalau dah bertahun-tahun dengan layout yang sama. Kenapa? Jawapannya tak berapa rajin nak upgrade layout!
*
Walau apapun, saya terharu sangat sebab ada juga pengikut blog ni walaupun saya tak pernah letak aplikasi untuk 'join and follow me' kat side bar sama ada yang kanan atau yang kiri. Pagi tadi saya tengok (hari ni terlebih rajin tengok blog sampai dua kali) ada 18 pengikut, tapi petang ni saya tengok ada 19 pulak dah. Pencapaian yang membanggakan bagi blog yang kurang dijengah oleh tuan tanah (dan orang lain), melainkan para penggoogle yang tersesat ke mari. huhu. Sangat sayu. Sangat kasihan!
*
Okeylah, mulai hari ini saya berazam nak merajinkan diri meng-up-date blog dengan selalunya. Dan rajin-rajin mekap blog macam artis-artis yang rajin mekap muka mereka dengan penuh warna-warni. Dan juga rajin menampal apa-apa yang disarankan oleh rakan-rakan untuk ditampal di blog. Haha saya dah kena warning sama AVA sebab tak tampal bendera mereka dalam blog. Oh, mungkin entri akan datang saya akan uar-uarkan mengenai AVA dan dalam masa yang sama tampal bendera mereka di sini, sebagai usaha membesarkan kembali hati mereka yang terkecil akibat kemalasan saya itu.
*
Okey, saya sedang menunggu dengan sabarnya final pruf untuk novel terbaru. Hmmm, lambatnya masa berlalu.
P.S: Psssst, tajuk entri tak ada kena-mengena dengan entri. Sebab saya tak tau nak letak tajuk apa. Weeeeeeeeeeeee....

No comments: