Tuesday, April 01, 2008

sekadar cuci-cuci....




Salam semua. Sejak beberapa minggu ini, hampir-hampir terlupa untuk melihat tarikh terakhir blog ini dikemas kini. Tapi mujurlah ada insan-insan yang prihatin, yang dengan senang hati mengingatkan bahawa sesungguhnya blog ini sudah semakin sepi. Terima kasih banyak-banyak. Tak sangka, ada juga yang masih rajin bertandang ya. hehehe. Terima kasih sekali lagi.

Buat adik-adik, no more tag, ok? Mungkin ada yang tak perasan, dalam entri lepas mak cik dah pesan. Tapi tak apa, rajin-rajinlah singgah sekadar mengjenguk-jenguk dan mencuci mata di blog yang sentiasa sepi ini.
Minggu ini pesta buku sudah bermula. Jom serbu ramai-ramai!

Harap mata yang letih dapat dicuci sedikit dengan foto-foto yang diupload.

6 comments:

CerminDiri said...

salam kehidupan,

makin lama dipandang makin letih pula mata ni, camne yea.....

Anonymous said...

salam k.ainin
emm..x der pic lain ker?
asik ni jer..

akk letak la pic akk plak.

hehehe...

Ainin Naufal said...

cermin,
kalau macam tu tutup ajelah mata tu. :P

anon,
gambar rama-rama tu belum pernah display kt mana2. hehehe.. muka ni tak muat nak enter frame la.

Sastri said...

cantik sungguh gambar pepatung dua sejoli tu... rupanya seakan-akan manusia...

sara imanina said...

salam,

kak aini da merajuk....saya lagi sian...nak dekat 10 tag saya blum langsaikan.hih...dlm 5 kott...entahlah...sara pon da x ingat..
bagus laa....letak lagi banyak2 pic (natural phenomena la.hih)... sejuk mata memandang..

hehe..alaa...akak dtglah PWTC...NAK JUMPA AKAK !!!!!

Ainin Naufal said...

Sas,
akak tgk mcm alien, tp aksi dia mcm manusia. susah nk jumpa subjek gitu, kebetulan jumpa.

Sara,
Alahai, tag ni suka2 je sebenarnya. hahaha... cakap dengan dia jgn merajuk. Akak pecinta alam jugak. hehehe... terasa kebesaran Allah.